filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Meer resultaten voor filmhuis delft


filmhuis delft
 
Zomerfilms bij Filmhuis Lumen Delftse Post. persgroep-logo.
Filmhuis Lumen start op donderdag 29 juni met de zomerprogrammering. Kom uit de startblokken met 003, Seconde, ga terug in de tijd met Trainspotting en sluit af met Oscarwinnaar Moonlight. DELFT In het afgelopen filmjaar bevatte de programmering van Lumen veel festivals, klassiekers en speciale voorstellingen.
Filmhuis Lumen Delft.
Over Filmhuis Lumen. 2611 BP Delft. Vanaf bushalte Burgwal loop je rechts langs de achterkant van de Nieuwe Kerk het Vrouwenregt op. Je loopt rechtdoor over de brug het Vrouwjuttenland op en vervolgens rechtdoor over de brug de Verwersdijk op.
Filmhuis Lumen parking free or cheap lots, garages and street meter spots.
Wereldwinkel Delft: Tony: strijd tegen cacaoslavernij, te zien in Filmhuis Lumen op dinsdagavond 3 mei.
Bij aankoop van 2 grote repen Tonys Chocolonely in Wereldwinkel Delft krijg je een lot dat misschien een van de winnende loten is! Vanaf vrijdag 29 april zijn de winnende nummers te zien in de wereldwinkel en op facebook van Wereldwinkel Delft en Filmhuis Lumen.
Cineville Filmhuis Alkmaar.
Je kunt met de Cinevillepas onbeperkt naar de film in Filmhuis Alkmaar. Ook in andere steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Dordrecht, Delft en Castricum kun je met je pas naar de film. En dat voor slechts 1995, per maand!
De 5 beste spots van augustus Delft.com. D. D. D.
Science Centre Delft. 15 minutes walk from the city centre. Science Centre Delft. 2628 RX Delft. 31015 278 5200. Open in Google Maps. 15 minutes walk from the city centre. 5 minute walk from the city centre. HH Geestkerkhof 25.
Filmhuis Lumen Bloei.
Filmhuis Lumen ligt in de binnenstad van Delft, aan het sfeervolle Doelenplein en is zeven dagen per week geopend. Lumen vertoont elke week minimaal twee leuke, toegankelijke kinderfilms, een voor jongere kinderen vanaf 4 jaar en een voor kinderen vanaf 6 of 8 jaar.
POOLSPODIUM.
Ter gelegenheid van 100 jaar onafhankelijkheid stelde de Associatie van Poolse Filmmakers dit jaar een programma van 7 films samen waarin die voortdurende Poolse strijd voor onafhankelijkheid, die ook na 1918 doorging, te zien is. Het programma wordt wereldwijd! De films zijn van 16-24 november te zien in Filmhuis Den Haag, Filmhuis Lumen Delft, Filmhuis Griffioen Amstelveen en Verkadefabriek Den Bosch.
Opknapbeurt voor Filmhuis Lumen, Kinepolis Almere en Pathé Schouwburgp.
NIEUWS Op locatie. Opknapbeurt voor Filmhuis Lumen, Kinepolis Almere en Pathé Schouwburgplein. 22 augustus 2017. Filmhuis Lumen in Delft gaat deze week tijdelijk dicht voor een verbouwing. Ook de bezoekers van Kinepolis Almere moeten in de komende periode rekening houden met werkzaamheden.

Contacteer ons

filmhuis den
Vacatures Den Haag
Hague
haags filmhuis agenda
haags filmhuis programma
filmhuis bussum
filmhuis amsterdam
filmhuis programma
filmhuis amersfoort
filmhuis utrecht
filmhuis delft