filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtthe hague festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Resultaten voor filmhuis


filmhuis
 
Filmhuis programma De Zwaan Cultureel.
25 nov 2015: Filmhuis. 16 dec 2015: Filmhuis. 6 jan 2015: Filmhuis. 20 jan 2015: Filmhuis. 3 feb 2015: Filmhuis. 17 feb 2015: Filmhuis. 3 mrt 2015: Filmhuis. 17 mrt 2015: Filmhuis. 31 mrt 2015: Filmhuis. 21 apr 2015: Filmhuis.
Home Filmhuis Purmerend.
U kent de voordelen, in elk geval krijgt u korting op de toegangsprijs en bieden we u bij de start van het seizoen een gratis vriendenvoorstelling aan. Filmhuis gesloten, tot september. Door de Corona-maatregelen zal ons Filmhuis tot de zomerstop geen films zal draaien.
Filmhuis De Keizer.
Online kijken via Picl. Filmhuis De Keizer Keizerstraat 78 7411 HH Deventer info@filmhuisdekeizer.nl Telefoon. Reserveren: 0570-600515 werkdagen 11.00-17.00 Kantoor: 0570-618822. Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek.
Programma filmhuis Den Dolder Zeist.
Programma filmhuis Den Dolder. Programma filmhuis Den Dolder. Stichting WAardevol richt zich op verbindende activiteiten op het terrein van de WA-hoeve voor bewoners van Den Dolder en omgeving. Toegang voor de films is 500, of 300, per persoon, er zijn hapjes en drankjes en volvol.
Kaarten Kaarten filmhuis filmhuis Podium Podium De De Domijnen. Domijnen.
Kinderen t/m 12 jaar 525., Vrienden van het Filmhuis genieten 2, korting per film en nog een aantal speciale items zoals lezingen, workshops en speciale viewings. Maak je gebruik van de korting voor de Vrienden van het Filmhuis, dan vervallen eventuele andere kortingen.
Filmhuis Oldenzaal.
Goed om te weten. Filmhuis Oldenzaal levert een belangrijke bijdrage aan het culturele klimaat van Oldenzaal en Noordoost Twente. Voor zon 1000 donateurs en gemiddeld 150 bezoekers per voorstelling draait Filmhuis Oldenzaal op dinsdag en woensdagavonden, om de week interessante, vernieuwende, bijzondere of ontspannende films.
Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep Pier K.
Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep. Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep is opgericht in september 2011 en sindsdien is iedereen op vrijdagavond welkom om de mooiste films te bekijken. Het filmhuis draagt bij aan een vergroting van het cultuuraanbod en aan een vorm van ontmoeting voor de inwoners van Nieuw-Vennep en omgeving.
Filmhuis Kulturhus Denekamp.
Dit dreigt een complete catastrofe te worden die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Woensdag 10/05 Als we Julieta leren kennen staat ze op het punt om met haar partner Lorenzo van Madrid naar Portugal te verhuizen.
Filmhuis AnnexCinema.
Filmhuis films worden regelmatig beloond met de meest prestigieuze filmprijzen. Onze filmhuis films worden soms op veler verzoek herhaaldelijk vertoond op bijvoorbeeld vrijdagmiddag of tijdens de CinemaPlus middag. Der Fall Collini Filmhuis. Der Fall Collini Filmhuis. The Piano Filmhuis. The Piano Filmhuis.

Contacteer ons

the hague hotel den haag
filmhuis
filmhuis de haag
filmhuis rotterdam
films filmhuis
filmhuis films
filmhuis films 2016
filmhuis films kopen
filmhuis films 2015
filmhuis den bosch
filmhuis alphen aan den rijn