filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Zoeken naar film den haag spui


film den haag spui
 
Havana Den Haag Een echt Cubaans danscafé in het hart van Den Haag centrum.
Samen zorgen wij voor een compleet avondje uit! Eerst gastvrij en heerlijk dineren om vervolgens te genieten van een film en na de film na te praten onder het genot van een drankje. U betaalt slechts 32.50 p.p. Een cocktail naar keuze van onze uitgebreide cocktailkaart. Een voorgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart. Een hoofdgerecht naar keuze van de gehele dinerkaart behalve onbeperkt ma tm woe, XL gerechten, extras zoals kaas en guacamole worden berekend. Een filmvoucher, om te wisselen voor een bioscoopkaartje, reserveren kan via www.pathe.nl/reserveertickets. Een consumptiemuntje voor een drankje achteraf in het Pathé Café in Pathé Buitenhof. Kijk onder Menu hoe je kan reserveren en voor de voorwaarden. FIESTA at Havana. zondag na het diner gaan alle tafels aan de kant en bieden wij een gevarieerd programma voor ieder wat wils. Vrijdag en zaterdag is Havana in de nacht hét meetingpoint van Den Haag.
Bioscoopagenda Den Haag Films in Den Haag Bioscoopagenda.
De Lego Film 2 NL. De Lego Film 2 3D NL. Dragon Ball Super: Broly. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 3D. Fly Me to the Moon. Great White Shark. Hoe tem je een draak 3 NL. Hoe tem je een draak 3 3D NL. How to Train Your Dragon 3 3D. I Dream in Another Language. Kabul, City in the Wind. Let the right one in. Manikarnika: The Queen of Jhansi. Mary Poppins Returns. Mary Queen of Scots. Mysteries of the Unseen World. Oceans: Our Blue Planet NL. Pandas, a new story NL. Ralph Breaks The Internet NL. Ralph Breaks the Internet 3D. Ralph Breaks the Internet 3D NL. Spider-Man: Into The Spider-Verse 3D. The Hate U Give. The House That Jack Built. The Kindergarten Teacher. Todos lo saben. Water Lilies of Monet The magic of water and light. Welcome to Marwen. Werk ohne Autor. Woman at War. Filmhuis Den Haag. Spui 191, Den Haag.
Authentiek Thais eten bij de Asian bistro van Den Haag SPIZE.
om teleurstelling te voorkomen reserveer ook uw film bij de bioscoop of via 0900-1458 080, p/m. Stel zelf uw 3-gangen diner samen voor. een vaste prijs van slechts 2750., Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Leave this field empty if you're' human.: Privacy Cookie Statement. 070 365 28 27. Spui 185 2511 BN DEN HAAG T: 070 365 28 27 info@spize.nl www.spize.nl.
Van alle genres thuis Ooievaarspas.
Van alle genres thuis. Met korting naar de film! Bij Pathé is het filmprogramma breed en altijd actueel, van actie tot romantiek, van thriller tot science fiction. Verder wordt er bijzondere aandacht aan Nederlandse films besteed en zijn er naast de reguliere voorstellingen regelmatig bijzondere evenementen. Volwassenen krijgen op vertoon van de Ooievaarspas 50% korting op de reguliere ticket voor volwassenen. De korting is alleen geldig in Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen. De korting is alleen geldig op zondag tot en met donderdag vanaf 1200: uur, en op vrijdag en zaterdag van 1200: uur tot 1800: uur. De korting is alleen geldig op vertoon van een geldige Ooiervaarspas. De korting is niet geldig in de kerstvakantie. De korting geldt niet op IMAX voorstellingen. Bij 3D films wordt een toeslag van 250, in rekening gebracht. Als je al in het bezit bent van een 3D bril is deze toeslag 150. Pathé Den Haag Vestigingen. Spuimarkt, Spui 65.
Pathé Den Haag 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie. Pathe Spui in Den Haag is een enorm grote bioscoop met vele zalen. De zalen hebben een ruime opzet en de stoelen zitten goed. Ik was mijn bril kwijt geraakt en heb deze gelukkig weer teruggekregen. Datum van activiteit: maart 2018. 1 Bedank josephineh451. Beoordeeld op 29 oktober 2017 via mobiele applicatie. Wij waren hier al enige tijd niet geweest en het een en ander is verbouwd. De snacks en dranken zijn voor ons altijd wat aan de hoge prijs. Geluid is prima, zalen waren schoon en geen overlast gehad. Trams stoppen erg vlakbij en je kunt. Datum van activiteit: september 2017. Beoordeeld op 13 oktober 2017. Grote en praktische bioscoop met Imax. Van ingang tot stoel verloopt vrij vlot. Ook na de film bent u snel buiten.
Pathé Spuimarkt DenHaag.com.
IMAX heeft grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om je het gevoel te geven dat je echt deel uitmaakt van de film. Pathé heeft vijf bioscopen met een IMAX-zaal, waarvan Pathé Spuimarkt in Den Haag er één is. Voor een optimale beleving zijn bepaalde IMAX-films ook te zien in 3D. Op de hoek van het Spui met de Grote Marktstraat is Spuimarkt gevestigd.
Agenda Filmhuis Den Haag.
Filmhuis Den Haag. 1030: Tea with the Dames. Roger Michell, 2018, 82 min. 1215: C'est' ça l'amour.' Claire Burger, 2018, 98 min. 1415: Pájaros de verano. Ciro Guerra, Cristina Gallego, 2018, 125 min. Tickets English subtitles. 1630: Minding the gap.
Pathé Spuimarkt VVV NL.
IMAX heeft grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om je het gevoel te geven dat je echt deel uitmaakt van de film. Pathé heeft vijf bioscopen met een IMAX-zaal, waarvan Pathé Spuimarkt in Den Haag er één is. Voor een optimale beleving zijn bepaalde IMAX-films ook te zien in 3D. Op de hoek van het Spui met de Grote Marktstraat is Spuimarkt gevestigd.
Pathé Spuimarkt in Den Haag geeft op vertoon van je Collegekaart.
Bioscopen in de buurt Studentenkortingen in de buurt. Spui 65 2511 BL Den Haag Routebeschrijving 0900-2357284 www.pathe.nl. Wil je naar de bioscoop, dan denk je aan Pathé! Met 25 bioscopen in heel Nederland is Pathé de bioscoop waar je moet zijn als je de nieuwste film wilt zien.

Contacteer ons

filmhuis agenda den haag
films in den haag pathe
film agenda den haag
films den haag filmhuis
het filmhuis den haag
ind loket den haag
filmhuis den haag spui
programma filmhuis den haag
gemeentemuseum den haag den haag
ind den haag openingstijden
film den haag spui
filmhuis den haag restaurant