filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Meer resultaten voor filmhuis leeuwarden


filmhuis leeuwarden
 
Historisch Centrum Leeuwarden Leeuwarden op film: de mooiste beelden.
Op donderdagavond 23 november werd in Filmhuis Slieker onder grote publieke belangstelling het eerste exemplaar van de dvd LEEUWARDEN OP FILM. De mooiste beelden van de Friese hoofdstad uit de 20ste eeuw door Historisch Centrum Leeuwarden en het Fries Film Archief overhandigd aan wethouder Sjoerd Feitsma.
Wapen van Leeuwarden. Logo-wit-svg-web.
Het Wapen van Leeuwarden is sinds jaar en dag een begrip in Leeuwarden. Bij ons kunt u namelijk altijd genieten van een hapje of drankje, of u nu binnen in ons authentiek bruin café zit of buiten op het overdekte terras. Door onze terrasverwarming kunt u bij ons het hele jaar rond buiten zitten met uitzicht op het Zaailand. Ook hebben wij onlangs onze opslag verbouwd tot een schitterende Wijnbar. U bent van harte welkom om onze wijnselectie te komen keuren onder het genot van een hapje. Wist U dat wij een arrangement met Filmhuis Slieker hebben?
Filmhuis Leeuwarden opent in Fries Museum Architectuur.nl.
Met de nieuwe naam Slieker Film eert het filmhuis de in 1861 in Leeuwarden geboren George Christiaan Slieker. Hij is de eerste Nederlander die met het vertonen van films begint. De verhuizing is een upgrade van downtown filmhuis in de kelder van Stadsschouwburg de Harmonie naar een zichtbaar uptown filmlocatie midden in Leeuwarden.
Bioscoopagenda Slieker Film, Leeuwarden, films Rangschik op Films aanvangsTijd.nl.
Bioscoopagenda Slieker Film. Wilhelminaplein 92, 8911 BS Leeuwarden 31-58-2050320 meer info. Rangschik op Films Tijd. Aanvangstijden 7 Giorni EOS: Hokusai Beyond the Great Wave Hannah I, Tonya Mdecin de campagne Risk The Best of IDFA On TOUR 2017 The Florida Project The Last Fight The Other Side of Hope The Post The Shape of Water.
Slieker Film Leeuwarden alle films bioscooptijden FilmVandaag.nl.
Nieuwe series op Netflix. Steden Leeuwarden Bioscoop: Slieker Film. 8911 BL Leeuwarden. Bekijk adres op kaart. Website Slieker Film. Bioscooptijden Slieker Film. Alle films deze week in Slieker Film 0 films. Er zijn geen bioscooptijden gevonden op de gekozen datum.
Restaurant Wannee Leeuwarden.
De filosofie van Restaurant Wannee is gebaseerd op Dutch Cuisine. De 5 principes die Dutch Cuisine als manifest gebruikt zijn ontwikkeld door SVH Meesterkok Albert Kooy.; Cultuur, in de Nieuwe Nederlandse Keuken laten we zien welke mooie ingrediënten en tradities we hebben.
Fries Museum.
8911 BS Leeuwarden. T: 058 255 55 00. meld je aan voor de nieuwsbrief. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dinsdag t/m zondag 11.00 17.00 uur. fries museum alle rechten voorbehouden.
Filmhuis Leeuwarden Wikipedia.
Filmhuis Leeuwarden is de voormalige naam van het filmtheater in Leeuwarden en was sinds 1994 gevestigd in de kelders van Stadsschouwburg De Harmonie aan het Ruiterskwartier. Vanaf maart 2013 gaat het als Slieker Film door het leven, gevestigd aan het Wilhelminaplein.
Filmhuis Leeuwarden Franse films.
Deze films zijn vaak geënt op een culturelere of artistiekere insteek dan het veelal Amerikaanse aanbod van reguliere bioscopen, al waren ook films als Bowling For Columbine en The Pianist een groot succes in het Filmhuis. Elke maandagavond draait een film in het jongerenprogramma Moviezone.

Contacteer ons

haagse filmhuis
filmhuis zwolle
filmhuis arnhem
filmhuis alkmaar
filmhuis leeuwarden
filmhuis haarlem
filmhuis spui
filmhuis leiden
filmhuis lumen delft programma
filmhuis zoetermeer