filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Op zoek naar restaurant filmhuis den haag?


restaurant filmhuis den haag
 
Filmhuis Den Haag DenHaag.com.
Met vijf filmzalen, vier studio's, een café en een restaurant is het pand aan het Spui een echte publiekstrekker. Jaarlijks worden zo'n' 450 titels vertoond aan ruim 185.000 bezoekers. Weinig filmtheaters in Nederland programmeren zo breed en veelzijdig als Filmhuis Den Haag.
Filmhuis, Den Haag Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Op de tweede etage van het Filmhuis in Den Haag bevindt zich een restaurant met buitenterras. Ze hebben een kleine kaart, met prima gerechten. Vlotte bedieningen die er bovendien rekening mee houdt als je daarna nog een film wil zien.
Filmhuis Den Haag.
Wat is de Hofpas? In de media. 150, korting op alle filmtickets m.u.v. vrijdag, zaterdag en feestdagen na 17.00 uur. Bestellen aan de kassa. Filmhuis Den Haag Spui 191 2511 BN Den Haag 070-3656030 info@filmhuisdenhaag.nl www.filmhuisdenhaag.nl. Algemene beoordeling 0. Locatie Google Maps. Filmhuis Den Haag. De beste films, de lekkerste koffie en het restaurant met het mooiste uitzicht van Den Haag, 365 dagen per jaar geopend voor films en meer! Filmhuis Den Haag is een podium voor eigentijdse filmkunst en klassiekers. Met zijn expertise en avontuurlijke programmering heeft het een toonaangevende status in Nederland. Bekijk hier de filmagenda. Maar Filmhuis Den Haag is meer: het biedt programmas die van betekenis zijn voor de bewoners en organisaties in de omgeving. En het is een levendige culturele ontmoetingsplek. Wil je iets eten voor of na de film, of uitgebreid dineren met een filmisch uitzicht op het Spuiplein? Je bent van harte welkom in ons restaurant. In onze keuken werken we zoveel mogelijk met verse, biologische en seizoensproducten. De kaart wisselt met de seizoenen en daarnaast hebben we wekelijks wisselende gerechten. Daarnaast is er ook een café voor een heerlijke kop koffie, lunch of borrel.
Deadline.nl.
Hoe mooi het restaurant ook is, dat is niet wat dit Haagse theater uniek maakt. De vele bijzondere extras doen dat wel. Vaak wordt de regisseur uitgenodigd voor de film en het Filmhuis biedt veel workshops aan. Dit maakt Filmhuis Den Haag een opvallend veelzijdig theater.
Vue Cinemas.
Nu in de bioscoop. Snel tickets kopen voor het aanbod bij jouw geselecteerde Vue Cinema. Per film Per dag. Per film Per dag. Kies een locatie om tijden te zien. Vue Alphen a/d Rijn. Vue Den Bosch. Vue Nijmegen Plein.
Het Nationale Theater.
Klimaatspijbelaars van het eerste uur, de Belgische Anuna de Wever en Kyra Gantois, presenteren hun manifest Wij zijn het klimaat op. Sadettin Kirmiziyüz is Citizen K. gaat op zaterdag 6 april in première in Theater aan het Spui in Den Haag.
Filmhuis Den Haag VVV NL.
Filmhuis Den Haag is een levendige culturele ontmoetingsplek die mensen en culturen samenbrengt en waar het draait om de liefde voor film. Filmhuis Den Haag is 364 dagen per jaar geopend: ontbijt, lunch of diner, inspirerende debatten en gesprekken, de mogelijkheid om te werken of te vergaderen. En natuurlijk datgene waar het allemaal om draait: de allerbeste films, de hele dag door, op het grote witte doek. Met vijf filmzalen, vier studio's, een café en een restaurant is het pand aan het Spui een echte publiekstrekker. Jaarlijks worden zo'n' 450 titels vertoond aan ruim 185.000 bezoekers. Weinig filmtheaters in Nederland programmeren zo breed en veelzijdig als Filmhuis Den Haag. Elk initiatief ontstaat vanuit een sterke liefde voor film. Toch had het Filmhuis nergens anders kunnen staan dan in Den Haag. Het zet Haagse vraagstukken in zijn programma's' op de agenda.
Filmhuis Den Haag in Den Haag Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant.
Datum van je bezoek: 20 mrt. Al onze verwachtingen werden overtroffen toen wij, op aanraden van de receptie van het Lucent Danstheater, naar het restaurant van het Filmhuis gingen om een snel hapje te eten. Het restaurant is gelegen op de tweede verdieping en het interieur is bescheiden om niet te veel af te leiden van de uitkijk op het Spui.
Filmhuis Den Haag parking free or cheap lots, garages and street meter spots.

Contacteer ons

ind den haag contact
bioscoopagenda filmhuis den haag
filmladder den haag filmhuis
film den haag buitenhof
film festival den haag
bioscoop den haag filmhuis
den haag filmhuis programma
vacature filmhuis den haag
hotel ibis den haag city centre den haag
filmhuis den haag den haag
restaurant filmhuis den haag