filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Resultaten voor omniversum films den haag


omniversum films den haag
 
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Omniversum films DenHaag.com.
Omniversum Den Haag toont elke dag prachtige films op een gigantisch koepelscherm. Een spectaculaire ervaring! Alle films zijn Nederlands gesproken via oortelefoon ook in het Engels te volgen en meestal geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. Elke film duurt inclusief voorprogramma ongeveer één uur.
Omniversum Den Haag.
Bekijk trailer Koop / Reserveer. Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om u heen ziet u het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus! Straks in deze bioscoop. Volledige filmagenda bekijken. Africa, The Serengeti. A Beautiful Planet. Born to be Wild. D-Day, Normandy 1944. President Kennedylaan 5. 2517 JK Den Haag.
Brasserie Berlage Den Haag Brasserie Bruiloft Feest Meeting.
Brasserie, Brasserie Berlage, Brasserie Berlage Omniversum. Brasserie, Brasserie Berlage, Brasserie Berlage Omniversum. Brasserie, Brasserie Berlage. Brasserie Berlage Omniversum. Brasserie Berlage Omniversum. Brasserie Berlage Omniversum. Trouwen in Den Haag. Trouwen in Den Haag. Trouwen in Den Haag. Trouwen in Den Haag.
Animatiefilm Fly me to the moon in het Omniversum Den Haag.
In de winter naar Madurodam met kinderen Den Haag: Museum voor Communicatie met kinderen Ontdek het Museon in Den Haag met kinderen Tosti van Josti: lekker lunchen met kinderen in Den Haag De film National Parks Adventure in het Omniversum: een echte belevenis Klimmen en airtuben bij De Uithof in Den Haag Meer over politiek leren tijdens de kinderrondleiding in de Ridderzaal Een rondje in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen.
Omniversum Den Haag informatie, foto's, reviews en meer Fijnuit.nl.
Klik hier voor 370 leuke dingen om te doen in Den Haag. 4.1 / 5 185 recensies. Omniversum is een grootbeeld filmtheater met een scherm ter grote van een half groot voetbalveld! De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm getoond.
Omniversum Wikipedia.
Omniversum is een grootbeeld filmtheater in het westen van de wijk Zorgvliet in Den Haag. Het scherm staat als een halve bol om het publiek heen en levert een betere beleving dan een plat scherm. Een geavanceerd geluidssysteem produceert hoorbare signalen maar ook extra lage tonen die met name voelbaar zijn. Er zijn 300 zitplaatsen. De naam Omniversum is samengesteld uit Omnimax en Universum. Omnimax is de oorspronkelijke naam van het gebruikte filmprojectiesysteem, dat later is omgedoopt naar IMAX Dome. Universum herinnert aan de sterrenkundige kant van de programma's' die vroeger vertoond werden. De stichting Omniversum beoogt" op een bijzondere en indrukwekkende manier kennis over het menselijk leven, de natuur en onze planeet aan het publiek door te geven, kennis die essentieel is voor een duurzame samenleving." Dit vertaalt zich in films met als thema cultuur, natuur en wetenschap.
Omniversum Den Haag Omniversum.
Het Omniversum in Den Haag is een bijzondere bioscoop. Films in het Omniversum worden vertoond op een gigantisch, koepelvormig scherm, zo groot als anderhalf voetbalveld. Hierdoor zit je letterlijk middenin de film en komt alles wat je ziet spectaculair dichtbij.
Omniversum Omniversum Kidsproof Den Haag.
President Kennedylaan 52517, JK Den Haag 0900-6664837 Naar de website Direct mailen. Ga mee naar andere werelden met de films in het Omniversum met beelden 10x groter dan in de bioscoop! Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd.

Contacteer ons

film omniversum den haag
3d film den haag
ind contact den haag
ind den haag telefoonnummer
omniversum den haag films
film den haag filmhuis
films bioscoop den haag
omniversum films den haag
gemeente den haag den haag
films in omniversum den haag
films den haag buitenhof
den haag den haag
down to earth filmhuis den haag