filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Meer resultaten voor omniversum den haag films


omniversum den haag films
 
Omniversum films DenHaag.com.
Omniversum Den Haag toont elke dag prachtige films op een gigantisch koepelscherm. Een spectaculaire ervaring! Alle films zijn Nederlands gesproken via oortelefoon ook in het Engels te volgen en meestal geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. Elke film duurt inclusief voorprogramma ongeveer één uur.
Omniversum Den Haag.
Bekijk trailer Koop / Reserveer. Omniversum is een grootbeeldfilmtheater. De films worden door een geavanceerde techniek op een enorm projectiescherm geprojecteerd. Het scherm heeft de vorm van een halve bol en loopt half rondom het publiek. Dit koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld. Overal om u heen ziet u het beeld van de film. De beleving wordt nog eens extra versterkt door een subliem geluidssysteem. Ronduit Spectaculair dus! Straks in deze bioscoop. Volledige filmagenda bekijken. Africa, The Serengeti. A Beautiful Planet. Born to be Wild. D-Day, Normandy 1944. President Kennedylaan 5. 2517 JK Den Haag.
Kinderuitjes: het museon en het omniversum in den haag. Tallsay.com.
In de loop der jaren zijn er tal van spectaculaire films vertoond, zoals een rafttocht door de Grand Canyon, de trek van dieren op de Afrikaanse vlakten, het leven in de oceanen en een expeditie naar de top van Mount Everest. Een film duurt ongeveer 50 minuten. Terwijl jij in je stoel ligt verschijnt er op de enorme koepel een film die de overweldigende pracht van de aarde in al zijn glorie door je door laat dringen. Het geluid wat uit meer dan 100 speakers komt heeft een ruimtelijk effect alsof er middenin staat. De eerste keer dat je een film in het Omniversum ziet, zal je nooit meer vergeten. 2517 HV Den Haag.
Gratis naar Omniversum Den Haag WNF.
Gratis naar Omniversum Den Haag. In Omniversum in Den Haag zit je pas écht middenin een film. Daar zie je de mooiste films in een enorm koepeltheater op het grootste scherm van Nederland. De films in Omniversum nemen je mee naar andere werelden.
Omniversum Den Haag Bestel gemakkelijk je tickets 42 reviews DagjeWeg.NL.
Bij Omniversum kijk je geen films, maar beleef je ze! Bestel gemakkelijk je tickets bij DagjeWeg.NL Tickets. President Kennedylaan 5 2517 JK Den Haag. Gemeente Den Haag, Zuid-Holland. Foto: Omniversum Stefanie Smans. Foto: Omniversum Stefanie Smans. Foto: Omniversum Stefanie Smans.
Filmladder Omniversum Den Haag.
Vanaf Centraal Station is Omniversum bereikbaar met bus 4 en tram 17, halte Gemeentemuseum/Museon; vanaf Station Hollands Spoor ook met tram 17, halte Gemeentemuseum/Museon en vanuit Scheveningen met bus 14, halte Statenplein. Langs alle invalswegen van Den Haag staan borden met de aanduiding Omniversum.
Omniversum Den Haag Omniversum.
Het Omniversum in Den Haag is een bijzondere bioscoop. Films in het Omniversum worden vertoond op een gigantisch, koepelvormig scherm, zo groot als anderhalf voetbalveld. Hierdoor zit je letterlijk middenin de film en komt alles wat je ziet spectaculair dichtbij.
Omniversum Theatre Den Haag, 2517 JK IMAX.
Find a theatre. French / Français. German / Deutsch. Spanish / Español. Corporate Social Responsibility. DOCUMENTARIES IN IMAX. President Kennedylaan 5, Den Haag, ZH, Netherlands, 2517 JK. Today May 19. Sun May 20. Mon May 21. Tue May 22. Wed May 23.
Animatiefilm Fly me to the moon in het Omniversum Den Haag.
In de winter naar Madurodam met kinderen Den Haag: Museum voor Communicatie met kinderen Ontdek het Museon in Den Haag met kinderen Tosti van Josti: lekker lunchen met kinderen in Den Haag De film National Parks Adventure in het Omniversum: een echte belevenis Klimmen en airtuben bij De Uithof in Den Haag Meer over politiek leren tijdens de kinderrondleiding in de Ridderzaal Een rondje in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen.

Contacteer ons

film omniversum den haag
3d film den haag
ind contact den haag
ind den haag telefoonnummer
omniversum den haag films
film den haag filmhuis
films bioscoop den haag
omniversum films den haag
gemeente den haag den haag
films in omniversum den haag
films den haag buitenhof
den haag den haag
down to earth filmhuis den haag