filmhuis den haagind den haagfilm den haagvrijwilliger fotograaf gezochtfestival fotograaf gezochtThe Hague Festivallinggan yogalingganfilms in den haag

Resultaten voor film omniversum den haag


film omniversum den haag
 
Omniversum Holland.com.
Films zijn Nederlands of Engels gesproken en geschikt voor alle leeftijden. Ieder uur start er een nieuwe film. Regelmatig wisselt de programmering. Openingstijden en parkeren Omniversum. Het Omniversum is elke dag van de week geopend, maar heeft verschillende openingstijden. Schoolvakanties en feestdagen: 09.30 21.00 uur. Maandag 10.00 15.00 uur. Dinsdag en woensdag 1000: 1700: uur. Donderdag 1000: 2000: uur. Vrijdag en zaterdag 1000: 2100: uur. Zondag 1000: 2000: uur. U kunt voor de deur gratis parkeren en vanaf Den Haag Centraal Station bent u met tram 17 in een kwartier bij het Omniversum.
Omniversum Rides.
Bekijk alle dagattracties. Den Haag, Nederland. Foto: Omniversum Foto: Omniversum Foto: Omniversum Foto: Omniversum. Meer foto's' videos. In Omniversum beland je in een andere wereld zonder echt ver op reis te gaan. Je gaat bijvoorbeeld op expeditie naar de top van de Mount Everest of je maakt een rafttocht dwars door de Grand Canyon. Tijdens de avontuurlijke reis zit je gewoon in een comfortabele stoel. Het avontuur speelt zich je rondom je af. Omniversum heeft namelijk een filmscherm zo groot als een half voetbalveld in de vorm van een halve bol. Daar worden de meest spectaculaire beelden op vertoond. Alsof je er zelf bij bent! Het koepelscherm van Omniversum heeft een oppervlakte van liefst 840 vierkante meter. Elk filmbeeldje wordt 500 keer vergroot op de reuzenkoepel geprojecteerd. De lamp in de filmprojector heeft een sterkte van 15.000 watt. De projectielamp is zo sterk dat je m vanaf de maan zou kunnen zien schijnen. De film gaat met een snelheid van 100 meter per minuut door de projector.
Bioscoop Omniversum Den Haag.
Nederlandse Film Database. Nu in de bioscoop. Nieuw deze week. Bioscoop top 20. Films op TV. Nu in de bioscoop. Top 30 laatste 12 maanden. Top 50 laatste 2 jaar. Top 100 laatste 5 jaar. Top 150 laatste 10 jaar. FT top 250. FT flop 250. DVD / Blu-ray. Nieuw deze week. DVD top 10. Nu in de bioscoop. Nieuw deze week. bioscoopagenda Omniversum Den Haag.
Omniversum films DenHaag.com.
Omniversum Den Haag toont elke dag prachtige films op een gigantisch koepelscherm. Een spectaculaire ervaring! Alle films zijn Nederlands gesproken via oortelefoon ook in het Engels te volgen en meestal geschikt voor alle leeftijden, tenzij anders aangegeven. Elke film duurt inclusief voorprogramma ongeveer één uur.
Omniversum Wikipedia.
De combinatie van het grote scherm en de jeeptochten zorgden ervoor dat deze film een erg onaangenaam gevoel bij mensen opwekte. In 2007 heeft de documentaire Dolphins 407.281 bezoekers getrokken. Met dit aantal bezoekers is de documentaire niet alleen de best bezochte in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Voorheen stond New York op de eerste plaats. In 2012 werd de 600.000ste bezoeker verwelkomd. Externe links bewerken. Zie de categorie Omniversum van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleOmniversumoldid51991597.: Bioscoop in Den Haag.
Filmladder Omniversum Den Haag.
Vanaf Centraal Station is Omniversum bereikbaar met bus 4 en tram 17, halte Gemeentemuseum/Museon; vanaf Station Hollands Spoor ook met tram 17, halte Gemeentemuseum/Museon en vanuit Scheveningen met bus 14, halte Statenplein. Langs alle invalswegen van Den Haag staan borden met de aanduiding Omniversum.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Omniversum Theatre Den Haag, 2517 JK IMAX.
Find a theatre. French / Français. German / Deutsch. Spanish / Español. Corporate Social Responsibility. DOCUMENTARIES IN IMAX. President Kennedylaan 5, Den Haag, ZH, Netherlands, 2517 JK. Today May 19. Sun May 20. Mon May 21. Tue May 22. Wed May 23.
Animatiefilm Fly me to the moon in het Omniversum Den Haag.
In de winter naar Madurodam met kinderen Den Haag: Museum voor Communicatie met kinderen Ontdek het Museon in Den Haag met kinderen Tosti van Josti: lekker lunchen met kinderen in Den Haag De film National Parks Adventure in het Omniversum: een echte belevenis Klimmen en airtuben bij De Uithof in Den Haag Meer over politiek leren tijdens de kinderrondleiding in de Ridderzaal Een rondje in het reuzenrad op de Pier van Scheveningen.

Contacteer ons

film omniversum den haag
3d film den haag
ind contact den haag
ind den haag telefoonnummer
omniversum den haag films
film den haag filmhuis
films bioscoop den haag
omniversum films den haag
gemeente den haag den haag
films in omniversum den haag
films den haag buitenhof
den haag den haag
down to earth filmhuis den haag